runzadar.com

Priključite se akciji Škole trčanja Zadar i subotom trčite uz naše trenere, iskusne trkače i trkačice i pri tom se dobro zabavite!

Ožujak i travanj su idealno vrijeme za brušenje forme i pripremanje za najveće utrke na ovim prostorima - Zadar Night Run i Wings for Life World Run! Dosegnite svoj maksimum na proljeće uz savjete, društvo i užitak u trčanju koje vam donosi Team RunZadar!

Na Đir po gradu se pozivaju svi zainteresirani i akcija je potpuno BESPLATNA te će trajati sve do utrke Wings for Life World Run!

Svaku subotu u 18:00h okupiti ćemo se u parku V. Nazora te formirati trkačke grupe prema brzini trčanja i trenažnom iskustvu.

Svaku grupu predvoditi će iskusni "pacer" ili trkač koji će držati zadanu brzinu trčanja. Jedna grupa će trčati oko 6'30''/km, druga oko 6''/km a ona najbrža grupa čak brže od 5'45''/km. Svaka grupa će trčati 10-15km ali će ruta trčanja biti takva da će oni manje spremni moći i ranije završiti svoj trening.

Treneri i iskusni trkači stajati će na raspolaganju da nesebično podjele svoja iskustva, dadu pokoji savjet i pomognu vam da sa osmijehom dođete do cilja!

Nakon treninga slijedi i kvalitetna okrijepa uz komentiranje treninga - naravno! :-)


Veselimo se druženju sa vama!


Vaš Team RunZadar!