8 razloga za trčanje
#trening
Autor: RunZadar.com

Za bavljenje sportom uvijek ima razloga. Evo samo njih nekoliko koji bi vas trebali pokrenuti!

1. Vježbanje na otvorenom. Izlazak na zrak. Trčanje je vaš izlazak i spoj sa prirodom. Nakon napornog dana na poslu, ne postoji bolji oblik rekreacije tijela i uma.

2. Opuštanje. Dok trčite imate vremena razmišljati. Daleko ste od svih problema i sami ste sa svojim mislima. To je vrijeme samo za vas.

3. Tjelesna forma. Sada možete ostvariti životnu formu. 5km, 10km pa čak i više će vrlo brzo postati jednostavni zadaci!

4. Ostvarivi ciljevi. Nova udaljenost, nova brzina, novi zadatak, nova mjesta za trčanje… Sve su to objektivni ciljevi koji se mogu dostići i to pruža izuzetno zadovoljstvo svakome. Bilo početniku, bilo iskusnom trkaču. Pomicanje granica predstavlja ogromno zadovoljstvo.

5. Zdravlje. Trčanje je jednostavno – zdravo.  Znanstveno je dokazano niz benefita na organizam. Srce, mišići, kolesterol, težina, metabolizam… Lista je poduža

6. Druženje. Trčanje u društvu daje novu motivaciju. Kada nedostaje motiva, tu je “ekipa” da vas nosi kroz kilometre.

7. Raspoloženje. Trčanje podiže raspoloženje i utječe na mentalno zdravlje. Lučenje endorfina pruža neponovljivi osjećaj nakon trčanja.

8. Utrke. Zadar Night Run ili Wings for Life World Run su hit sportski događaji u našem gradu koji se ne propuštaju. Pojavite se u stilu i pokažite svima koliko ste odlučni i spremni! Koju god dužinu trčali – istrčite ju sa samopouzdanjem i osmijehom na licu.

Priključite nam se i provjerite zašto je trčanje IN u Zadru!

Više informacija i Prijava

#RunZadar

Sport Zone j.d.o.o.
Ante Starčevića 8, Zadar
IBAN: HR4924840081135097153 BIC: RZBHHR2X info@runzadar.com 091/4428097